به گزارش طریق پرس از بوشهر ، عبدالکریم اخترشناس یکی از طرحهای مهم راهداری را ایمنسازی جادهها و رفع نقاط حادثهخیز اعلام کرد و اظهار داشت: سال قبل ایمنسازی پیچهای جاشک، گردنه حادثه خیز عامری دیلم، جاده پرخطر در محور دالکی به کنارتخته و تعریض محور نظرآقا به وحدتیه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزایش ۱۲۴ درصدی ارتقای کیفیت راههای استان، ایمنی کاربران جادهای و کاهش استهلاک خودروها را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در این زمینه حذف ۱۰ نقطه پر تصادف در دستور کار قرار گرفت که ۷۰ درصد آن سال قبل تکمیل شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر با بیان اینکه ۲۰۰ میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز جادهای و پر تصادف در محورهای استان بوشهر تخصیص یافت گفت: ۳۰ درصد باقیمانده طرحهای رفع نقاط حادثهساز جادهای استان بوشهر تا مرداد ماه امسال تکمیل میشود.
اخترشناس با اشاره به اینکه تعداد ۱۶ نقطه پرحادثه استان بوشهر دارای شناسنامه و مصوبه هستند افزود: نصب ۱۸ کیلومتر حفاظ بتنی بهجای گاردریل با هدف کاهش تصادفات رخ به رخ خودروها در محورهای پرتردد از جمله بوشهر به چغادک، محور میوه و ترهبار برازجان به شهرک صنعتی و دیگر نقاط جادهای اجرا شد.
وی اجرایی ۱۵ کیلومتر روشنایی طولی در جادههای استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: خط کشی ۵ هزار کیلومتر و نصب ۲۰ هزار علایم جادهای سال قبل در استان بوشهر اجرا شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر به بخش آموزش موتورسواران پرداخت و تصریح کرد: آموزش قوانین ایمنی عبور و مرور در ۲۵ مدرسه حاشیه راههای استان، آموزش یکهزار و ۶۰۰ دانشآموز و ۸ هزار موتورسوار، اهدای یکهزار عدد کلاه ایمن و آشکارسازی از طریق نصب برچسب شبرنگ روی ۲ هزار و ۴۰۰ وسیله نقلیه از دیگر طرحها است.
اخترشناس با بیان اینکه ۶ درصد کاهش تلفات موتورسواری در سال گذشته ثبت شده است گفت: تصادفات موتورسواران در استان بوشهر از ۸۹ به ۸۴ فوتی رسید ولی متأسفانه به ازای هر ۳ نفر کشته تصادفات برون شهری یک نفر موتورسوار و نیاز به اقدامات گستردهتر آموزشی و فرهنگی و توجه خانوادهها است.