به گزارش طریق پرس از بوشهر ، ابوالحسن عالی با بیان اینکه طرح آبرسانی و شیرینسازی آب دریا از بندر سیراف به شهرستان جم در سال ۱۳۸۹ عملیاتی شد، اظهار داشت: متأسفانه این طرح در ۱۲ سال به دلایل مختلف متوقف و بهرهبرداری از آن با وقفه طولانی مواجه شد.
وی با بیان اینکه در مدت یادشده ساخت و اجرایی شدن خط انتقال آب، برق، خطوط لوله و ساخت مخازن با وقفه ۱۲ ساله مواجه شد، گفت: در دولت آیتالله رئیسی تحول مهم و شگرف در تسریع اجرا طرح آبرسانی سیراف به جم در جنوب استان بوشهر ایجاد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اینکه در سفر اول رئیس جمهور به استان در مهر ماه سال ۱۴۰۰ طرح مهمی در تسریع اجرایی شدن آبرسانی سیراف – جم تصویب شد گفت: پس از این مصوبه اقدامات لازم در پروژه آبرسانی یاد شده انجام و در سفر دوم رئیس جمهور و هیئت دولت به استان بوشهر در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ مرحله نخست آبرسانی سیراف به جم با ظرفیت ۵ هزار مترمکعب در شبانهروز وارد مدار بهرهبرداری شد.
عالی با بیان اینکه در سال قبل ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تسریع در تکمیل آبرسانی سیراف به جم تخصیص یافت تصریح کرد: بر اساس برنامهریزی در نیمه نخست و هفته دولت امسال مرحله دوم آبشیرینکن سیراف به جم با ظرفیت ۱۰ هزار مترمکعب وارد مدار بهرهبرداری میشود و تولید آب از این تأسیسات به ۱۵ هزار مترمکعب در شبانهروز افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی شهرستان جم در عرصه آبرسانی برطرف شده است، تصریح کرد: ظرفیت تولید آب از این تأسیسات ۲۸ هزار مترمکعب است که تلاش میشود همه ظرفیت این طرح بر اساس برنامه زمانبندی تکمیل و افتتاح شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر برآورد ارزش سرمایهگذاری طرح آبرسانی سیراف به جم در حال حاضر ۱۰ هزار میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: خط آبرسانی سیراف به جم دارای ۴۲ کیلومتر خط انتقال، ۳۳ کیلومتر شبکه برقرسانی، ۶ مخزن ذخیره با ظرفیت ۵۰ هزار مترمکعب و ۵ سایت پمپاژ است.
عالی، طول شبکه توزیع آبرسانی به شهرستان جم را ۱۰۰ کیلومتر اعلام و بیان کرد: تاکنون ۵۰ درصد این شبکه اجرایی شده است.
وی اجرای طرح آبرسانی شهرستان جم را اقدام ارزشمند دولت سیزدهم در استان بوشهر دانست و تأکید کرد: از مجموع ۲۴۰ هزار مترمکعب طرحهای آبشیرینکن استان بوشهر، ۱۰۰ هزار مترمکعب آن وارد مدار شده و مابقی بر اساس برنامه زمانبندی تکمیل و افتتاح میشود.