• امروز : سه شنبه - ۲۱ اسفند - ۱۴۰۳
1

محدودیت‌های صنفی در رمضان و نوروز

  • کد خبر : 20872
  • 19 اسفند 1403 - 23:32
محدودیت‌های صنفی در رمضان و نوروز
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی فارس، از تعیین ساعات فعالیت صنوف غذایی در ایام نوروز و ماه رمضان خبر داد. وی تأکید کرد که رعایت حرمت این ماه و جلوگیری از روزه‌خواری در ملأعام الزامی است.

به گزارش طریق پرس، سرهنگ حسن گودرزی، رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان فارس، از تعیین ساعات فعالیت صنوف مرتبط با مواد غذایی در ایام ماه رمضان و تعطیلات نوروزی خبر داد. وی ضمن درخواست از متصدیان این اماکن برای رعایت حرمت ماه مبارک رمضان، تأکید کرد که فعالیت آن‌ها باید مطابق با مصوبات کارگروه ویژه ساماندهی صنوف باشد.

وی در تشریح جزئیات ساعت کاری واحدهای صنفی، اعلام کرد:
رستوران‌ها، سفره‌خانه‌های سنتی، پیتزا و اغذیه‌فروشی‌ها می‌توانند از ساعت ۱۲ ظهر به‌صورت بیرون‌بر فعالیت کنند و از ساعت ۱۴ در صورت داشتن سالن پذیرایی، مشتریان را در داخل واحد صنفی پذیرش نمایند.
آش و حلیم‌پزی‌ها، کبابی‌ها، جگرکی‌ها، کله‌پزی‌ها، کافی‌شاپ‌ها و بستنی‌فروشی‌ها یک ساعت پیش از اذان مغرب اجازه بازگشایی خواهند داشت.

سرهنگ گودرزی همچنین بر نصب بنر، پوشاندن ویترین واحدهای صنفی و جلوگیری از روزه‌خواری در ملأعام تأکید کرد و خواستار رعایت شئونات این ماه مبارک توسط صنوف و شهروندان شد.

لینک کوتاه : https://tarighpress.ir/?p=20872
  • نویسنده : سعید برزگر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.